Belgische Google Assistant op komst!

Google is momenteel volop bezig aan het ontwikkelen van de Belgische versie van de Google Assistant en de Google Home’s. Dit blijkt uit een bericht op de website van supermarkt Colruyt.

In een persbericht op de website van Colruyt is te lezen dat Colruyt werkt aan een connectie met de Google Assistant, en hiervoor zijn ze op zoek naar een honderdtal klanten om deze functie reeds te testen. Hoe je hier aan kan meedoen lees je onderaan dit artikel.

Deze tests gaan voorlopig door op de Nederlandse en Franse taal van de Google Assistant in afwachting van de officiële lancering van de Belgische taal. Het is al langer geweten dat er een Belgische versie van ging komen, echter is er nog geen datum bekend wanneer deze gaat uitkomen.

Van zodra je verbonden met Colruyt via je Google Home of de Google Assistant, kan je je boodschappenlijstje inspreken. Nadat je alles hebt toegevoegd, kan je via de app of de website van Colruyt je boodschappenlijstje openen, en daar zie je dan suggesties staan voor het artikel dat je gevraagd hebt. Van zodra alle artikelen gekozen zijn, kan je dit eenvoudig terug opvragen in de winkel, of je stuurt de bestelling door naar Collect&Go.

De voorstellen die je te zien krijgt in het boodschappenlijstje zijn afhankelijk van welke merken je gewoonlijk koopt.

Inschrijven om deel te nemen aan de test

Colruyt zoekt een honderdtal klanten die willen deelnemen. Zij kunnen zich nu inschrijven op colruyt.be/nl/betatest. Colruyt verzamelt 4 weken lang zoveel mogelijk feedback. Daarmee gaat de retailer aan de slag om verbeteringen aan te brengen.

De testers melden zich de eerste keer aan met hun Xtra-login. Colruyt garandeert dat hun privacy 100 % gerespecteerd wordt.

1 gedachte over “Belgische Google Assistant op komst!

  1. Pingback: Google Assistent in België – Inspector T

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.