Inspector T op Trooper 😎

In de afgelopen livestream op YouTube heb ik aangekondigd dat Inspector T op Patreon zit, zodat jullie een vrije gift kunnen doen, zodat we betere inhoud kunnen brengen van reviews.

Echter is Patreon niet voor iedereen interessant en mogelijk en je moet dan ook maandelijks een betaling doen. De pagina van Patreon zal blijven bestaan, MAAR, Inspector T zit vanaf nu ook op Trooper!!! 😃

Maar wat is Trooper? 🤔

Trooper is een organisatie die vereniging steunt. Zij geven niet zomaar zelf het geld, maar jullie kunnen Inspector T financieel steunen, zonder dat jullie er (meer) voor moeten betalen.

Op de Trooper pagina van Inspector T kan je een hele lange lijst vinden van verschillende webshops (zoals Coolblue, Bol.com, JBC, AliExpress en nog veel meer!). Als je naar een van de webshops doorklikt via de pagina, weet die webshop welke vereniging je hiermee wil steunen. Daarna kan je gewoon je aankopen doen zoals anders en zonder dat het voor jou ook maar 1 cent meer kost. De webshops zien deze aankopen als extra marketing voor en betalen de bepaalde vereniging daarvoor een percentage uit (gemiddeld 5%). Wat je koopt blijft natuurlijk geheim!

Concreet betekent dat als je een usb stick koopt op Coolblue van
€14,99 met een gemiddelde commissie van 5%, dat hiervan €0,75 naar Inspector T gaat 😉.

Of laat ik het even deze Chinese vrijwilliger uitleggen:

Dus als jullie nog eens een online aankoop gaan doen, vergeet zeker niet even te passeren via https://www.trooper.be/inspectort en bedankt alvast voor jullie steun! 😇

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.